SPW samenwerkende pedicures

Samenwerkende Pedicures Voetverzorging SPW

SWP Voetbalsem blauw: Vocht inbrengend en huidverzorgend.
Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten. De voeten goed wassen en afdrogen, dagelijks licht inmasseren.

SWP Voetbalsem groen: Voor de dagelijkse verzorging.
Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht inmasseren.

SWP Voetbalsem rood: Voor een weldadige warmte.
Bij koude voeten. Stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Maar ook voor de dagelijkse verzorging 2x daags licht inmasseren.

SWP Voetbalsem soft:
Voetbalsem soft is een snel intrekkende voetbalsem op basis van yoghurt en honing. Zorgt voor een fluweelzachte huid en voorkomt de vorming van kloven.

SWP Voetschimmel:
Voor de verzorging van rode en gevoelige huid tussen de tenen.
Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetgel 1x per dag tussen de tenen aanbrengen en licht inmasseren. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar en bij open wondjes.

SPW Mycose-nagels:
Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree, maar beslist geen water. Het verzorgende effect komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of afgevijld. Het product 1x per dag op de nagel aanbrengen en licht inmasseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar en bij open wondjes.

SWP Schoen & Sok Preventief: Voor extra hygiëne
Voor extra Hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met de producten voor kalknagels en voetgel.

SWP Wratten:
Wratten zijn met dit unieke product uitstekend te verzorgen. De speciale receptuur met o.a. glycerine en jojoba olie zorgt voor een snelle verzorging. Met het handige doseertuitje kunt u het product gemakkelijk op de wrat aanbrengen. 2x per dag in masseren. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar en bij wondjes.

SWP Eelt & Likdoorns:
Dit is de meest gemakkelijke pijnloze en echt werkende verzorging van eelt en likdoorns. Aan brengen en scrubben. Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolvet en walnootschilfers is succes verzekerd.

SWP Klovenzalf:
Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan. Ook geschikt voor de handen.

SWP Voetdeospray: Bij zweetvoeten.
Een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur voorkomt. Bevat speciale ingrediënten zoals glycerine en aloë vera, terwijl menthol en eucalyptus voor een fris en weldadig gevoel zorgen.

SPW Spataderen: Voor de cosmetische verzorging van spataderen.
De crème is goed voor de bloedcirculatie. Een gebrekkige circulatie ligt aan de basis van ontsierende aderen. Ook voor de verzorging van branderige en vermoeid aanvoelende voeten 2x daags goed in masseren.

SWP Winterbalsem: Voor gebruik bij koude handen en voeten.
Wie last heeft van koude handen en voeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten of handen 2x per dag in met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De balsem zal een warm gevoel veroorzaken.

SWP Voet & Beengel:
Een verzorgende, koele gel op basis van ginseng, aloë vera en goudsbloem. Werkt heerlijk ontspannend. Aloë vera is vochtinbrengend en verzorgend. Gensing trekt volledig in de huid, maakt deze zacht en soepel en bevordert de bloedsomloop.

SWP Honingzalf: Voor de verzorging van de ruwe en schrale huid.
Honigzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

SWP Ter voorkoming van Blaarvorming:
Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree verzorgt de huid en voorkomt blaarvorming. Een paar druppels op de huid aanbrengen en daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken.

SWP Voetbadolie:
Een weldaad voor uw voeten.
Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor hebben wij deze weldadige voetbadolie op basis van maiskiemolie, lavendel en dennennaaldenolie ontwikkeld. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.