Gehwol

Gehwol Voetverzorgingsproducten

Gehwol maakt sinds 1868 voetverzorgingsproducten. Voeten zijn erg belangrijk en verdienen de beste verzorging.

Gehwol Fusskraft is de exclusieve voetverzorgingserie. Het biedt de juiste oplossing voor elk voetprobleem.
Gehwol Fusskraft omvat hooggeconcentreerde voetverzorgingsproducten die enkel te verkrijgen zijn bij de professionele voetverzorger. De producten bieden voor elk voetprobleem de juiste verzorging. Naast de actieve werkstoffen voor het specifieke voetprobleem bevatten de Fusskraft producten essentiële oliën van rozemarijn, bergden en lavendel, die zorgen voor frisse, zachte voeten en benen.

Fusskraft blauw: Droge en ruwe huid
Bevat beproefde ingrediënten ter voorkoming van voetengeur, voetschimmel en jeuk tussen de tenen. Natuurlijke, huidvriendelijke lipiden zoals lanoline, vochtinbrengende Aloë Vera en ureum verzorgen droge, gesprongen voethuid. Ze wordt weer elastisch, soepel en glad. Natuurlijke etherische oliën, opwekkende kamfer en koelende menthol verzachten branderige voeten en pijn in de voeten onmiddellijk. De voet wordt versterkt. Natuurlijke kracht voor de voeten: Dermatologisch getest. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Fusskraft rood: Koude voeten, droge huid- verwarmend
Verwarmende voetenbalsem. Direct een weldaad voor vermoeide, overbelaste en pijnlijke voeten.
Verwarmt uw koude voeten door de doorbloeding op gang te brengen. Maakt de droge, ruwe huid van de voeten elastisch en soepel. Sterkt ingespannen, vermoeide en pijnlijke voeten.
Deodoriseert, voorkomt voetschimmel en jeuk tussen de tenen.
Dermatologisch getest
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Fusskraft groen: Normale huid
Tegen transpirerende voeten –natuurfris.
Natuurlijke etherische oliën van rozemarijn, bergdennen en lavendel. De activerende kamfer en verkoelende menthol verzachten direct branderige en pijnlijke voeten en zijn een weldaad voor uw voeten. Het transpireren wordt genormaliseerd en de vorming van transpiratiegeur wordt tegengegaan. De voeten worden fris, reukloos en soepel.
Dermatologisch getest. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Fusskraft mint: Verkoelend
Verkoelende voetbalsem met pepermuntlotion die direct intrekt. Dun op de voeten aanbrengen en licht inmasseren. Maakt de huid niet vet.
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Fusskraft hydrolipid: Droge huid
Intensieve verzorging, voor een langdurige hydratatie.
Voor de verzorging van voeten en benen, voor de droge huid.
De lotion compenseert een tekort aan lipide en vocht.
Verzacht en reduceert eelt. Niet geparfumeerd
Dermatologisch getest. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in een lotion tube van 125 ml.

Fusskraft been-vitaal: Vitaliserend
Maakt de huid glad, niet vettig, maakt vermoeide benen fris.
Balsem voor de dagelijkse veeleisende verzorging van benen en voeten.
Maakt vermoeide benen fit en zorgt voor een mooie, gladde en soepele huid.
Verbetert de vochtigheid van de huid en werkt positief bij onzuiverheden en het verouderen van de huid.
Wordt vlug door de huid opgenomen en maakt niet vet.
Dermatologisch getest. Ook geschikt voor diabetici
Verkrijgbaar in een tube van 125 ml.

Fusskraft Verzorgingsspray
Snelle totaalverzorging voor de voeten, in sprayformaat. Ureum en Allantoine zorgen voor optimale vochtbalans, voor een soepele eeltvrije huid en een lichte regulering van zweetproductie. Met antibacteriële werking, waardoor schimmels en voetengeur wordt tegengegaan.
Verkrijgbaar in een spray van 150 ml.

Fusskraft Kruidenlotion
Deze spray deodoriseert, verkoelt en verfrist vermoeide voeten. Voorkomt eelt en houdt de huid soepel. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in een spray van 150 ml.

Fusskraft Kruidenbad
Verzacht eelt en ruwe, gesprongen huid van de voeten. Deodoriseert en normaliseert de zweetvorming.
Verkrijgbaar in……..

Fusskraft Nagel en Huidbeschermingsspray
Coltrimazol en Bisabolol beschermen de nagel en huid van de voeten tegen schimmel. De lichte olie met Vitamine E zorgt voor soepele nagels en een gehydrateerde huid. Gemakkelijk aan te brengen dankzij het doseerventiel. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in ….

Gehwol
Dit is de klassieke voetverzorgingserie, het biedt alles voor een effectieve zorg voor uw voeten.

Naast de 2 gespecialiseerde lijnen omvat het gamma de algemene Gehwol producten, die de verzorging van de voeten, nagels en handen compleet maakt.

Balsam. (normale huid/droge gesprongen huid)
Een weldadige, vitaliserende balsem voor vermoeide voeten. Rozemarijn en Lavendel verzorgen, ontspannen en deodoriseren de huid; de Menthol verkoelt. De huid wordt soepel en glad en is bestand tegen de alledaagse belastingen. In de variant voor de droge huid zit avocado-olie. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Beenbalsem
Allantione, Biaabolol en Panthenol werken weldadig bij spatadertjes. De aderen worden versterkt en samengetrokken voor een mooie gladde en zachte huid. Bij regelmatig gebruik verminderen de huidverkleuringen en vermoeidheid. Speciaal aanbevolen bij vermoeide benen tijdens zwangerschap. Ook geschikt voor diabetici.
Verkrijgbaar in een tube van 125 ml.

Voetfris-Balsem
Voor branderige voeten, bijvoorbeeld na een dag winkelen of veel staan. Gehwol Voetfris-Balsem is een ware verademing, dankzij de langdurige werking van pepermuntolie en menthol.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Warmte- Balsem
Deze verwarmende balsem is ideaal bij koude voeten. Spaanse peper en rozemarijn bevorderen de doorbloeding en geven een aangenaam gevoel van warmte.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Verzorgende Voetdeo Spray
Een vitaliserende, verfrissende en lang werkende voetdeodorant. Desinfecteert en beschermt effectief tegen schimmelaandoeningen. Kan in schoenen en sokken worden gespoten (even in laten drogen).
Verkrijgbaar in een spray van 150 ml.

Voetbad
Verweekt eelt, likdoorns en knobbels. Helpt tegen pijnlijke, branderige en transpirerende voeten. De doorbloeding wordt bevorderd en de voeten blijven langere tijd warm.
Verkrijgbaar in ….

Crème voetbad
Een huidherstellend, verfrissend en vitaliserend badconcentraat met Lavendel en Valeriaan, voor pijnlijke en vermoeide voeten. Reinigt en maakt de voethuid zacht en soepel. Regelmatige voetbaden beschermen tegen bacteriën en deodoriseren langdurig.
Verkrijgbaar in een ……van 150 ml.

Gehwol Voetcrème
Een beproefd middel ter voorkoming van blaren tijdens lange wandeltochten, sport of het inlopen van nieuw schoeisel. Het vormt een filmlaag op de huid, waardoor blaarvorming wordt voorkomen. Ook zeer effectief tegen overmatig zweten, eeltvorming en voetschimmel. De stimulering van de bloedcirculatie brengt de voeten in conditie en bevordert het genezingsproces van wonden en blaren. Deodoriseert en beschermt tegen bacteriën.
Voor een lange wandeling: de huid royaal insmeren (± 1mm dik), een kwartier laten drogen en dan sokken en schoenen aantrekken.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Gehwol Extra
De universele voetcrème voor de verzorging en bescherming van sterk belaste voeten. Daarnaast heeft Gehwol Extra een positief effect op koude voeten, wintertenen en overmatige voettranspiratie.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Gehwol Med
Gehwol Med omvat een specifieke groep probleemoplossende producten met een bijzonder hoge werkzaamheid. Zij zijn speciaal ontwikkeld voor het oplossen van hardnekkige voetproblemen zoals kloven, overmatige transpiratie en schimmelaandoeningen en zijn zeer geschikt voor de verzorging van de diabetische voet. De producten bevatten hoge concentraties natuurlijke werkstoffen, aangevuld met actieve werkstoffen zoals clotrimazol, farnesol en salicylzuur, voor een directe oplossing van het voetprobleem.

Med klovenzalf
Crème ter behandeling van de sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Beschermt effectief en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties. Bij kloven; de klovenzalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken. Bij een droge en ruwe huid; 1-2 maal per dag de huid goed inwrijven.
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Med Lipidro Crème
Een (zeer) droge huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Gehwol Lipidro Crème biedt de droge huid beide ingrediënten in een evenwichtige hoeveelheid; huidvriendelijke lipiden(vet) en Hydro(water en vochtbindende stoffen zoals ureum, glycerine en aminozuren) ook geschikt voor diabetici (niet geparfumeerd).
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Med Voetdeo Crème
Manuka-olie en zinkoxide rekenen definitief (gedurende 24 uur) af met onaangenaam ruikende voeten. Deze milde crème heeft een brede werking en beschermt tevens tegen bacteriën en schimmels. Bij dermatologisch onderzoek uitermate geschikt bevonden voor hygiëne van de voeten.
Verkrijgbaar in een tube van 75 ml.

Med Eeltcrème
Voor droge voeten met sterke eeltvorming. Een hoge concentratie ureum, glycerine en alantoine maken de voeten opnieuw zacht. Al na enkele dagen is verbetering merkbaar, in slechts 28 dagen is de voethuid opnieuw normaal.
Verkrijgbaar in tubes van 75 en 125 ml.

Med Anti-Transpirant – Crème Lotion
Zorgt voor een effectieve vermindering van de transpiratie, door het verkleinen van de zweetporiën (vermindert de transpiratie tot 50%). De antibacteriële werking voorkomt voetengeur. Aloë Vera, Avocado-olie en glycerine hydrateren de huid en zorgen ervoor dat zij niet uitdroogt.
Verkrijgbaar in een tube van 125 ml.

Med Voetpoeder
Dit voetpoeder is dankzij de toevoeging van Clotrimazol uitermate geschikt voor de
bestrijding van voetschimmel.
Verkrijgbaar in een busje van 100 gr.

Gehwol Antidruk
Gehwol biedt u bovendien een uitgebreid assortiment van drukbeschermingsproducten, vaak in polymeergel vervaardigd, die voetproblemen voorkomen of verzachten.

 • Blarenpleister
 • Correctiering
 • Hamerteenpolster G links
 • Hamerteenpolster G rechts
 • Knobbelkussen G polymeer
 • Teenbeschermring G mini 2 stuks, polymeer
 • Teenbeschermring G klein 2 stuks, polymeer
 • Teenbeschermring G middel 2 stuks, polymeer
 • Teenbeschermring G groot 2 stuks, polymeer
 • Teenbeschermring G klein soft/polymeer
 • Teenbeschermring G middel soft/polymeer
 • Teenbeschermring G groot soft/polymeer
 • Teenkap G mini 2stuks polymeer
 • Teenkap G klein 2 stuks polymeer
 • Teenkap G middelgroot 2stuks polymeer
 • Teenkap middel soft/polymeer
 • Teenspreider klein 3stuks polymeer